Projektek

Célunk a coaching szemlélet népszerűsítése, különböző programokon, rendezvényeken, fórumokon. 

projektjeink 2023-ban

14 nyertes pályázóval dolgozunk együt

A 2023-as év számos változást hozott. Megnövekedett azon pályázóink száma, akik érdekvédelemmel, egyenjogúsággal és sérülékeny csoportok képviseletével foglalkozik. Továbbra is célunk a pályázó civil szervezetek támogatása, hogy stratégiai, folyamatirányítási és közösségépítő feladataikban eredményes fejlődést érjenek el. A programban szakmai segítséget ajánlunk fel szervezetek számára céljaik elérésében. Pályázni egyéni coaching alkalmakra lehetett.  Programunk egyaránt fókuszál a vezető közösségépítő szerepének hangsúlyozására és a munkatársak felkészítésére, a coaching szemléletű vezetői magatartásra. Hiszünk a közösségi szemlélet megtartó erejében, ahol a támogató és fejlesztő vezetés lehetőséget ad a tanulásra és a fejlődésre, mely hozzájárul az egyéni és szervezeti eredményekhez. 14 nyertes pályázóval dolgozunk együtt 2023 során.

Nyertes pályázóink

Projekt részletek

Időtartam

12 hónap

Helyszín

Országos

Szakemberek száma

50

Fejlesztési óraszám

208

projektjeink 2022-ben

6 nyertes pályázóval dolgozunk együtt

Egyesületünk 2021-ben meghirdette pályázati programját, amelynek célja a korábbi évhez hasonlóan nonprofit és/vagy közhasznú szervezetek támogatása, hogy stratégiai, folyamatirányítási és közösségépítő feladataikban eredményes fejlődést érjenek el. A programban szakmai segítséget ajánlunk fel szervezetek számára céljaik elérésében. Pályázni egyéni coaching alkalmakra lehetett.  Programunk egyaránt fókuszál a vezető közösségépítő szerepének hangsúlyozására és a munkatársak felkészítésére, a coaching szemléletű vezetői magatartásra. Hiszünk a közösségi szemlélet megtartó erejében, ahol a támogató és fejlesztő vezetés lehetőséget ad a tanulásra és a fejlődésre, mely hozzájárul az egyéni és szervezeti eredményekhez. 6 nyertes pályázóval dolgozunk együtt 2022 során.

Nyertes pályázóink

Projekt részletek

Időtartam

12 hónap

Helyszín

Országos

Szakemberek száma

43

Fejlesztési óraszám

132

projektjeink 2021-ben

8 nyertes pályázóval dolgozunk együtt

Egyesületünk 2020-ban meghirdette pályázati programját, amelynek célja nonprofit vagy közhasznú szervezetek támogatása, hogy stratégiai, folyamatirányítási és közösségépítő feladataikban eredményes fejlődést érjenek el. A programban szakmai segítséget ajánlunk fel szervezetek számára céljaik elérésében. Pályázni egyéni és csoportos coaching alkalmakra lehetett. Az egyesület alapítóinak elmúlt 15 év munkahelyi, vezetői, szervezet és vezetőfejlesztési tapasztalata egy fontos dologra rávilágított, a szervezeti teljesítmény és eredményesség alapvető feltétele a munkavállalók egészséges (együtt)működése. Szélsőséges működés egy darabig még hajtóerő, ami gyorsan átcsap kiégésbe és az eredményekért sok esetben nagy árat kell fizetni egyéni és/vagy szervezeti oldalról. Programunk egyaránt fókuszál a vezető közösségépítő szerepének hangsúlyozására és a munkatársak felkészítésére, a coaching szemléletű vezetői magatartásra. Hiszünk a közösségi szemlélet megtartó erejében, ahol a támogató és fejlesztő vezetés lehetőséget ad a tanulásra és a fejlődésre, mely hozzájárul az egyéni és szervezeti eredményekhez. 8 nyertes pályázóval dolgozunk együtt 2021 során.

Nyertes pályázóink

Projekt részletek

Időtartam

12 hónap

Helyszín

Országos

Szakemberek száma

17

Fejlesztési óraszám

257

lépj velünk kapcsolatba

Csatlakoznál?

Van egy jó projekt ötleted? Szeretnél önkéntesként vagy pártoló tagként csatlakozni? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hívj minket:  +36-20-384-5060
+36-20-533-8998
Írj nekünk: hello@acoachingmindenkie.hu

Scroll to Top